Grill gombás hot dog

Hot dog egy kis extrával? Próbáld ki a Wiesbauer grill gombás változatát, hogy ezentúl ne csak a mustár-ketchup kombó jusson eszedbe a hot dogokról.

Jó étvágyat!

45 perc
4

Hozzávalók

  • 1 cs Wiesbauer BBQ Grillkolbász
  • 3 cs gomba
  • 1 cs hot dog buci
  • 1 cs füstölt sajt
  • olívaolaj
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 marék petrezselyem
 

Elkészítés

Elsőként tisztítsunk meg egy doboz grillezésre alkalmas gombát, majd olívaolajjal át kenve már mehetnek is a rácsra, amíg pár perc alatt elkészülnek. A gombához még egy isteni szósz alap is előkészíthető: egy fej vöröshagymát és egy marék petrezselymet vágjunk apróra, majd dobjunk egy tálba. adjunk hozzá három gerezd fokhagymát aprítva, majd kanalazzunk hozzá egy evőkanál olívaolajat, 3 evőkanál majonézt és egy kis doboz tejfölt. Fél citrom leve mellett sózzuk, borsozzuk. Az elkészült gombákat apróra kockázás után jól keverjük el az egésszel. A csomag grillkolbász mehet a (z Okos)pellet grillre, természetesen beirdalást követően. Mikor gyönyörű roppanósra sültek, kerüljön rá 1-1 szelet füstölt sajt. Pár hot dog buci pirítása után már csak össze kell állítani az egészet: Egy jó adag gombás krém, egy isteni sajtos grill kolbi, valamint pár szelet savanyú ubi az ízek harmóniája végett és le is vettük a lábáról az egész társaságot!

Felhasznált termék

Barbecue grill

Tápértékek

Átlagos tápérték 100g termékben
  • Energia: 1537kJ / 372kcal
  • Zsír: 34,1g
    • amelyből telített zsírsavak: 13,9g
  • Szénhidrát: 1,8g
    • amelyből cukrok <0,5g
  • Fehérje: 14,4g
  • : 2,0g