Extra csípős hot dog tál

Te is imádod a csípőset?
Akkor az Extra csípős hot dog tálat mindenképp készítsd el! Főszerepben pedig egy igazi magyaros íz, a Wiesbauer-Dunahús Puszta Debreceni lesz.
Jó étvágyat hozzá!
30 perc
4

Hozzávalók

  • 1 csomag Wiesbauer Puszta Debreceni
  • fél fej fehér hagyma
  • só, bors ízlés szerint
  • 3 ek ketchup
  • 1 tk csipős chili szósz
  • 1 db erős paprika
  • 1 db sárga pritamin paprika
  • 1 ek olaj
  • 1 db vekni
  • 3 ek majonéz
  • 1 cs rukkola
  • 1 cs reszelt sajt

Elkészítés

Irdaljuk be alaposan a puszta debreceniket, és tegyük őket sülni az Okosgrillünkre. Ezidő alatt, dinszteljünk üvegesre fél fej, felaprított fehérhagymát és egy egész, apróra vágott sárga pritamin paprikát - egy evőkanál olajon. Ekkora a kolbászok elkészülnek, ezért azokat felkarikázva, máris hozzáadhatjuk a serpenyő tartalmához. A következő lépében 3 evőkanál ketchup-ot, valamint 1 evőkanál csípős chili szószt adunk hozzá az ételhez, egy felkarikázott erős paprika kíséretében. Nem maradhat el az ízlés szerinti só, bors, illetve egy alapos átkeverés. Eközben az ételt lassú lángon rotyogtatjuk. Vágjunk fel srégen egy hosszú veknit, majd kenjük meg majonézzel az összes szeletet. Végül, helyezzük őket az Okosgrillünkre pirulni. A szeletek megfordítását követően, szórjuk meg őket sajttal is. Nincs más hátra, mint az elkészült elemek tetszés szerinti összeállítása és felszolgálása egy méretes fatálon, némi rukkola társaságával kiegészítve.

Felhasznált termék

Puszta debreceni

Tápértékek

Átlagos tápérték 100g termékben
  • Energia: 1308kJ / 316kcal
  • Zsír: 28,5g
    • amelyből telített zsírsavak: 3,6g
  • Szénhidrát: 1,9g
    • amelyből cukrok: 0,9g
  • Fehérje: 13,0g
  • : 2,2g