Balkán grillszendvics

Mit szólsz egy balkáni kalandtúrához? A főszerepet a Wiesbauer-Dunahús paprikás ízesítésű griller terméke kapja de lesz itt szisszenő sör , olívás ciabatta, és olvadozó camembert sajt is! Jól hangzik nem? Vár a kaland a videóban!
30 perc
4

Hozzávalók

  • 3 csomag Wiesbauer Paprikás griller
  • 3 fej vöröshagyma
  • 1 db lilahagyma
  • 0,5 l sör
  • 2 db olívás ciabatta
  • 1 db camembert sajt
  • 1 üveg ajvár
  • friss saláta

Elkészítés

Kezdésképpen melegítsük 180°C-ra a fa pellet grillsütőt és helyezzünk rá egy vaslapot vagy egy tepsit. Vágjunk fel durvára 3 fej vöröshagymát és fél liter finom sör kíséretében pirítsuk addig a vaslapon, amíg a hagyma megpuhul és a folyadék teljesen eltűnik. A szendvicsünk lelke, természetesen egy szaftos grill husi lesz, mely szerepet most a (Wiesbauer) paprikás grillkolbász fogja betölteni. Amíg a szaftos grillfalatok süledeznek, vágjunk fel 2 olivás ciabatta-t és 1 db camembert sajt társaságában és ezek is mehetnek a grillre. Miután minden szépen megsült jöhet a grillszendvics összeállítása. A ciabattára rakjuk a friss saláta leveleket és alaposan kenjuk meg ajvárral. Majd a grillkolbász következik és a sörben párolt és pirult hagyma, a lágy camembert sajt és végül hintsük meg friss lilahagymával.

Felhasznált termék

Paprikás griller

Tápértékek

Átlagos tápérték 100g termékben
  • Energia: 1395kJ / 337kcal
  • Zsír: 28,5g
    • amelyből telített zsírsavak: 13,5g
  • Szénhidrát: 2,1g
    • amelyből cukrok: 1,7g
  • Fehérje: 15,8g
  • : 2,36g